HTML

Gépek és Ipar

Mindent a gépekről és az ipari kellékekről

Bookmarkold!

Add hozzá! Share/Save/Bookmark Iratkozz fel! Subscribe

Facebook: oszd meg!

Konténeres közösség

Nincs megjeleníthető elem

Takarítógép

Ipari Architektúra 2011.10.26. 16:34

A takarítógépeknek rengeteg típusa van, de bármelyik típusról is beszélünk, mindegyiknek nagy haszna lehet a takarítás során. A leghasznosabb takarítógép talán a hengerkefés porszívó, amit bárhova eljuttathatsz könnyen annyira kicsi az egész, mégis annyira erős, és jól tisztít. Bármilyen ágy alá befér.

A súroló automaták is remek takarítógépek, bár inkább használják őket ipari területeken, mint családi házak, vagy panel lakások esetében, de a hatékonyságuk megkérdőjelezhetetlen. Nyilván szép kis áruk van, ha jól tudom az áruk körülbelül 1 milliótól indul, de higgyétek el, láttam már pár ilyen gépet, mikor például szállodát takarítottak, és azt kell mondanom, hogy egy súrológép a takarítás legkényelmesebb és leghatékonyabb formája.

Címkék: takarítógép

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gepek.blog.hu/api/trackback/id/tr413331689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása