HTML

Gépek és Ipar

Mindent a gépekről és az ipari kellékekről

Bookmarkold!

Add hozzá! Share/Save/Bookmark Iratkozz fel! Subscribe

Facebook: oszd meg!

Konténeres közösség

Nincs megjeleníthető elem

Szitanyomás géppel

Ipari Architektúra 2010.07.07. 12:21

A nagyszerű szitanyomás... hihetetlen, de ahogy telnek az évek egyre népszerűbbé válik ez a foglalkozás. Pár éve még megkérdeztem valakit, hogy tudja-e mi az a szitanyomás, attól csupán fejrázást kaptam, ma meg már szinte mindenki tudja mi az, de akik még nem tudják, azokat is érdemes felvilágosítani, ugyanis ajándékozáskor ez egy remek lehetőség.

Szitanyomás bögréreA szitanyomás az nem más, mint egy nyomatás bármilyen alapanyagra. Lehet ez az alapanyag porcelán, fém, alumínium, textil, vagy akármi, és te egy olyan képet, vagy szöveget nyomatsz rá amilyet csak te akarsz, klafa mi? Ha kifogysz az ötletekből az ünnepeknél, és nem tudsz mit kitalálni, akkor keress fel egy közeli szitanyomással foglalkozó céget, találj ki valami ötletes dolgot (aminek az illető biztosan örülni fog, és minden nap láthatja), és kérj ajánlatot tőlük. A szitanyomás nem egy hosszú folyamat, ez attól függ, hogy az adott cégnek mennyi munkája van, és hányan kérnek tőlük ajánlatot online. A te feladatod annyi csupán, hogy beszerzel egy jó minőségű képet, és egy tárgyat, amire szeretnél nyomtatni (általában a cégeknek vannak saját ilyen "üres" tárgyai).

Címkék: szitanyomás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gepek.blog.hu/api/trackback/id/tr252135702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása