HTML

Gépek és Ipar

Mindent a gépekről és az ipari kellékekről

Bookmarkold!

Add hozzá! Share/Save/Bookmark Iratkozz fel! Subscribe

Facebook: oszd meg!

Konténeres közösség

Nincs megjeleníthető elem

Kertésznadrág nyáron

Ipari Architektúra 2010.05.18. 11:15

Közeleg a tavasz, elő a kertésznadrágokkal! Igaz ezen szombattól mostanáig olyan az idő, hogy a kertészkedésről gyakorlatilag szó sem eshet, mindenki inkább a nappali melegéből figyeli a kinti eseményeket.

Kertésznadrágok

Lényeg a lényeg, ha vége ennek a horribilis időjárásnak, szükség lesz a kertészkedőknek és a virágmániásoknak egy jó kis kertésznadrágra. Valójában ma már nem is drága egy sima kertésznadrág, mégis nagyon praktikus, ha ültetni szeretnénk valamit, vagy csak egyszerűen gazolásra, gyomolásra van szükség. A hobbi kertészek több, mint fele sajnálja a nadrágját ahhoz, hogy letérdeljen kényelmesen a gazoláshoz, inkább guggol, és hajolgat, ami elég káros az egészségre nézve. A folytonos guggolás a térdeket igen nagy mértékben tudja károsítani, ha nem mozgunk közbe, valamint a hajolgatás idősebb kor felé haladva a gerincnek és a deréknak okozhat némi kellemetlenséget. És ha van egy kertésznadrágunk? Egy kertésznadrág segítségével bátran letérdelhetünk a földre, még ha sáros is, mivel olyan anyagból készül, hogy nem tud átázni, és nem kell félteni, hogy koszos lesz hisz erre találták ki, hogy a kert birtokosa bármikor kertészkedhessen, ha kedve támad hozzá :)

Címkék: egészség kert kertésznadrág

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gepek.blog.hu/api/trackback/id/tr972012329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása