HTML

Gépek és Ipar

Mindent a gépekről és az ipari kellékekről

Bookmarkold!

Add hozzá! Share/Save/Bookmark Iratkozz fel! Subscribe

Facebook: oszd meg!

Konténeres közösség

Nincs megjeleníthető elem

Tűzvédelmi rendszerek

Ipari Architektúra 2009.06.05. 10:23

Sokan nem is gondolnák, mennyire fontos rendelkezni a megfelelő tűzvédelemről. Mert például egy mezőgazdasági raktár teli száraz magvakkal, egy bolt, vagy egy intézmény bizony többnyire tartalmaz valami rizikós dolgot. Vagy mondjuk egy könyvelő iroda a XI. kerületben, vagy a XX. kerületben egy rakat papírral és adattal szintén elég nagy rizikófaktort rejt magában, még akkor is, ha kezd papírmentessé válni az iroda, mert bizony a számítógépek is pontosan úgy leéghetnek, hiába is figyel a rendszergazda arra, hogy ne legyen gyúlékony anyag a közelben.

Tűzvédelem

Szóval, röviden és tömören, ezért is kiemelkedően fontos a megfelelő tűzvédelem, a tűzvédelmi előírások pontos betartása. Mert hiába van minden falon számtalan halonnal oltó tűzoltókészülék, a megelőzést és a védelmet az nem pótolhatja.

Címkék: tűz

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gepek.blog.hu/api/trackback/id/tr191165042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása