HTML

Gépek és Ipar

Mindent a gépekről és az ipari kellékekről

Bookmarkold!

Add hozzá! Share/Save/Bookmark Iratkozz fel! Subscribe

Facebook: oszd meg!

Konténeres közösség

Nincs megjeleníthető elem

Lámpák és gépek

Ipari Architektúra 2009.01.09. 10:13

A gépek világa számtalan részre tagozódik, és maguk a gépek is állhatnak akár több másik, kisebb - nagyobb gépből, berendezésből és kiegészítőből. Jó példa erre a lámpa - ugyanis nincs az a közlekedési- és munkaeszköz, aminek ne lenne rá szüksége, valamint a világítás a munka szempontjából is nagyon fontos, és természetesen az otthonunkban úgyszintén.

A számtalan munka között például a logisztikával összekapcsolható konténer szállítás is igényli a lámpákat, mert még nem minden automatizált (persze, a nagyobb terminálok nyilván abba az irányba haladnak) - így ebben az esetben a hatalmas munkagépek is ki vannak világítva, ami például számomra nagyon hangulatos benyomást tud kelteni, szeretnék is abban a témában sok jó fotót csinálni (meg úgy általában minden indusztriális témában).

Nemrégiben egyébként egy nagyobb állapot felmérés volt az egyik nevezetes állomáson, és meg kell hagyni, elég szép kis mozgatás volt - hegyekben álltak a jobb és rosszabb állapotú konténerek, melyeket a szakosodott hivatalok felmértek, és bizony elég sok öreg, rozsdás darabot is találtak köztük, dehát ilyen ez a világ, nem véletlen léteznek roncstelepek. Viszont ma már jelentős az újrahasznosítás, így lényegében el lehet mondani, hogy egy halott konténerből hamarosan egy új lesz.

Címkék: világítás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gepek.blog.hu/api/trackback/id/tr80867001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása