HTML

Gépek és Ipar

Mindent a gépekről és az ipari kellékekről

Bookmarkold!

Add hozzá! Share/Save/Bookmark Iratkozz fel! Subscribe

Facebook: oszd meg!

Konténeres közösség

Nincs megjeleníthető elem

Laptop titkok

Ipari Architektúra 2010.05.05. 13:12

Bizonyára már mindenkiben felvetődött a kérdés, (akik nem annyira konyítanak a laptopokhoz) hogy vajon milyen szempontok alapján érdemes laptop-ot választani és venni. A mi blogunk segít neked, hogy könnyen választhass laptopot, és ne legyél csalódott, ha olyan laptopot veszel, ha olyan laptopot veszel, ami elsőre jól hangzik, de mégis vannak hibái!

Dell laptopok

Az első szempont, amit érdemes figyelembe venni, az maga a laptop kinézete. Tudom ez nem szépségverseny, de egy laptop külseje sok mindent elárul a laptop egészéről. Ha tetszik a laptop kinézete, akkor érdemes megállapítani, hogy vajon mennyire strapabíró a laptop, ez természetesen nem azt jelenti, hogy vágjuk a földhöz szegényt, és akkor kiderül minden (bizony vannak olyan laptopok, amelyek annyira strapabírók, hogy egy ilyen földhözvágás meg sem látszik rajtuk). A masszivitás nem annyira fontos szempont, inkább azoknak kell emiatt aggódni, akik nap mint nap munkába viszik majd laptopjukat, vagy akik egy gyárban dolgoznak. A harmadik tulajdonság, ami fontos lehet egy laptopnál, az a hordozhatóság. Laptop-ot nyilván azért vesz az emberek többsége, mert egy hordozható számítógépet szeretne, és ezért a laptop hordozhatósági minősége nagyon fontossá válhat. Általában ez szokott elgondolkodtató lenni, hogy a laptop vásárlója mit tart inkább szem előtt, a hordozhatóságot, vagy a teljesítményt, mivel minél könnyebb egy laptop, annál gyengébb a teljesítménye sajnos, de ez idővel változni fog, hisz folyamatosan fejlődik a informatika. Az utolsó szempont amit még érdemes szem előtt tartani, az a laptop üzemideje, ma már vannak olyan laptopok, amelyek 8 órát, azaz egy teljes munkanapot végigbírnak töltés nélkül! A laptopok üzemideje a használat során csökken, szóval érdemes olyan laptopot választani, amelynek nagyobb az üzemideje, és rendelkezik olyan szoftverrel, vagy csak egy sima gombbal, ami csökkenti az energiafogyasztást.

És természetesen vegyük figyelembe a laptopok árát :)

Címkék: vásárlás laptop hardver

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gepek.blog.hu/api/trackback/id/tr491976339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása